Chat med gutter for homo you

chat med gutter for homo you

Er det det, vil du nok oppleve at det blir enda vanskeligere å opptre i sosiale lag uten alkoholen tilstede. Det kan også være nyttig å ha relasjoner som foregår utenfor utelivsarenaene, eller fester.

Hvis du har det vanskelig, eller trenger å snakke med noen vil disse relasjonene være viktige å ha. Et tips kan være å snakke med vennene dine om deres forhold til alkohol, og eventuelt å foreslå at dere skal gjøre noe uten å drikke en gang. Hilsen Helena og Therese? Anonym Hva er Perspektiv? Hilsen Helena gay Innsendt av: Anonym Må jeg være gay for å komme? Du er veldig velkommen til å delta!

Hilsen Helena og Therese skinnklær Innsendt av: Anonym er det gammeldags å ha sex i skinnklær eller hva? Hvorvidt sex i skinnklær er gammeldags eller ikke har ikke vi noe svar på.

Det er vel ingen andre enn deg som trenger å mene noe om det? Hilsen Therese og Helena: Dere skrev noe om treff førstkommende lørdag, kan ikke en annen der inne avsløre en som er "skjult"? Gruppelederne har taushetsplikt, og vi oppfordrer alltid deltakerne til å la det som kommer frem på seminaret forbli i gruppa.

Det er med andre ord ikke greit å snakke om andres historier utenfor seminaret, eller å "avsløre" hvem de andre deltakerne er. Dette vil gjelde for alle deltakerne, uansett hva det er man deler. Vi håper at du melder deg på! Hilsen Helena og Therese Trenger tips Innsendt av: Gutt 21 Jeg er ikke veldig utadvendt.

Har vanskelig for å komme i kontakt med andre homoer.. Hater London og typiske homobarer. Hilsen Therese og Helena Trans og dating. Anonym Hei Jeg er en trans kvinne som har begynt å date igjen. Jeg er litt nervøs for hva som kan skje når det kommer fram at jeg er trans. Har dere noen gode råd? Et råd kan være å være åpen om hvem du er allerede fra starten av. På den måten unngår du ubehagelige situasjoner når du allerede har innledet en relasjon til noen.

Hvordan syns du det høres ut? Ta gjerne kontakt på youchat for å snakke mere om dette. Chatten er online hver mandag og torsdag mellom Hilsen Therese Dumt Innsendt av: Alt i fra 0 - år? Hilsen Helena og Therese lesbisk eller bifil? Jeg har vært forvirret et par år nå, det begynte vel da jeg var 17 er nå 22 , og interessen for jenter har stadig økt. Jeg har vel endelig insett at jeg liker jenter, og ser for meg forhold og barn med en kvinne i fremtiden.

Noe jeg ikke helt klarer å se for meg med menn. It just feels wrong. Det føles feil å være sammen med menn, men likevel hender det et av og til når jeg er ute, at jeg drar med meg noen mannebein hjem. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjør dette, da jeg vet at når klærene havner på gulvet så blir det aldri bra. Det er gjerne noen menn jeg syns er kjekke og attraktive, og sexen har vært helt greit et par ganger.

Så er jeg bifil men ikke har truffet en mann som er "riktig" for meg? Siden jeg drasser dem med meg hjem fra byn? Eller er jeg bare lesbisk i fornektelse, og ikke tørr å "hive meg ut til jentene" og heller går for det "trygge" siden jeg har mer erfaring med menn? Aller helst vil jeg jo treffe en jente, men det er litt skummelt: Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin.

Debatter nye Usynlige bifile? USAs nye president svar. Hadde du hatt sex hva som helst av sex med forrige person??? Lurer du på om du er skeiv? Har du noen å snakke med om at du kanskje liker noen av samme kjønn? På forsiden Klar for parade?

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Hei, Hvis vi forstår deg rett så er du en gutt? Du beskriver at du tenner på både gutter og jenter, men mest på gutter seksuelt. Når du tenker på frermtiden så sier du at ser for deg å bli sammen med en jente, samtidig som det heller ikke er helt utenkelig at du kunne blitt sammen med en gutt. Hei, takk for at du tar kontakt.

Du forteller at du har en kjæreste, at du har problemer med å være trofast mot han når det kommer til sex, og at dette er noe du har slitt med også før du ble sammen med han du er kjæreste med nå. Hei, så fint at du har funnet ut av hvem du er og hva du liker. Hilsen Helena og Therese. Whether married men are better in bed and conversation is something I can´t say anything about. Whether you are good in bed or good in conversation, rather has to do with personal skills, then whether you are married and "straight" or not.

If you like it, why bother thinking about it? Hei, Du sier at kompisene dine tar mdma når dere er ute på byen. Da har du også kanskje erfaring med at rusen kan virke ulikt på de?

Perspektiv er en gruppe frivillige ungdommer som er initiert av Uteseksjonen i Oslo. De ønsker å hjelpe andre ungdommer i sine miljøer i forhold til temaer som er aktuelt for de.

De er med å arrangere seminar om Identitet sammen med Youchat lørdag Du må ikke være gay for å komme. Seminaret vil ta for seg ulike temaer, der seksualitet og identitet er ett av de. Mange har spørsmål og tanker rundt dette, også når en ikke er gay. Tema om rus og nettverk vil også være sentrale denne dagen.

Hei, og takk for at du tar kontakt. De som kommer på seminaret vil få vite hvem du er. Samtidig så velger du selv hvor mye du ønsker å dele. Det er viktig for oss å skape en trygg atmosfære på seminaret sånn at alle skal føle seg vel. Trenger tips Innsendt av: Hei, det er ikke alltid at utesteder er det beste stedet å få nye venner. Det å bli kjent med andre homoer kan handle om åpenhet. Hvis du er åpen om hvem du er så kan det også være lettere å bli kjent med andre.

For eksempel på skolen, jobben, treninga eller blant de vennene du allerede har. Hvordan er det for deg? Hilsen Therese og Helena. Hei, Et råd kan være å være åpen om hvem du er allerede fra starten av. Målgruppa for seminaret er stortsett ungdom. Perspektiv er en gruppe ungdommer som er med å arrangere, og Youchat er et samtaletilbud primært for unge. Dette gjør at seminaret kommer til å rette seg mot ungdom spesielt. Hei, Så fint at du tar kontakt.

Du sier at du endelig har innsett at du liker jenter, og at du ser for deg et forhold og barn med en kvinne i fremtiden. Det at det føles feil for deg å være sammen med menn er kanskje noe du skal ta på alvor?

Det er viktig å være tro mot seg selv, og ha et bevisst forhold til at man tar valg som er i overensstemmelse med egne følelser.

Men hjertet mitt banker fort. Jeg retter blikket mot guttene, men jeg tør fortsatt ikke å se han skumleste i øynene.

Dessverre har jeg aldri knyttet noe særlig bånd med dere. Jeg har ofte følt meg annerledes, at jeg aldri helt passet inn hos dere. Det finnes veldig mange snille gutter i klassen, men dessverre har jeg opplevd å bli mobbet av noen av dere. Jeg har ikke turt å si det høyt, men jeg er faktisk redd for noen av dere. Dere har brukt ord som homse og jævla homo og hver gang jeg hører disse ordene stikker det i mangen min. Stemmen min knekker sammen og jeg begynner å gråte.

Stilt meg til veggs og vært ubehagelig mot meg, for å prøve å bevise at dere er bedre og større enn meg. Jeg er lei av å vite om skoledagen min skal bli bra eller dårlig. At dere ikke brukte tiden på å se ned på meg, men heller prøvde å bli kjent med meg. Som den personen jeg er, ikke han gutten i klassen alle tror er homo. For ja, jeg tror faktisk jeg er homofil, men jeg er og har alltid vært Joakim. Det er helt stille i kantina, jeg ser på han ene i gjengen med tårer i øynene, går av scenen og setter meg på plassen min.

Mats og Siri skal holde tale. Han så på meg og ga meg et sleipt smil. Jeg ser han såvidt i øynene tilbake. Jeg puster dypt ut og innser at jeg ikke holdt talen min likevel. Det var bare en tanke. Mats og Siri går opp på scenen og holder talen. Jeg satt igjen med verdens største klump i halsen. Nesten ti år etter så tenker jeg fortsatt på dette, at jeg aldri turte å holde talen og se han inn i øynene.

Jeg vet ikke hvor mye tid jeg har sett for meg dette øyeblikket i hodet mitt, om og om igjen når jeg sitter på bussen. Hvor mye jeg angrer på at jeg ikke bare reiste meg opp og holdt den talen.

Jeg har formulert den så mange ganger i hodet mitt at jeg nå kan den utenatt. Kroppen min skjelver og jeg har faktisk sittet her og grått når jeg skrev dette innlegget. Dette har jeg aldri delt før og jeg kjenner så godt nå på følelsen jeg satt med i kantina den dagen. At jeg lenge la lokk på følelsene mine og tenkt at de ikke var så ille… For det var vel ikke så ille å bli kalt jævla homse og å bli definert som homo hele tiden.

For jeg hadde det jo også veldig bra, en fin barndom, en utrolig støttende familie og mange flotte venner.

At hvis jeg forteller dette så fremstår jeg som svak og sytete. Men i går klarte jeg bare ikke å slutte å tenke på det, jeg var egentlig mest lei meg, men så takknemlig for at noen tørr å snakke om det temaet. Så jeg vil bare avslutte med å gi en stor takk til Gisle, det høres så klisje ut, men i går fikk jeg øynene opp og var for første gang på lenge ærlig med meg selv om noe jeg egentlig har slitt med lenge.

Jeg heier på deg og jeg gleder meg masse til serien som kommer til høsten. Vi trenger rollemodeller som deg. I dag er forresten kvinnedagen. Takk til alle kvinnene jeg kjenner. Ikke en eneste kvinne har hatt noe som helst problem med at jeg er skeiv. Jeg digger dere alle sammen. Kjempetøft av deg å skrive et slikt innlegg — det er det ikke alle som hadde turt. Du legger ut navn og skole, og direkte henger noen ut på Internett. Det er heller absolutt ikke greit, burde ikke du lært fra det du opplevde på ungdomsskolen og skjønt at slik atferd og handlinger ikke er greit, og faktisk kun sårer den andre?

Dette er 10 år siden, folk kan forandre seg. Hva ønsker du egentlig å oppnå med dette? Å få denne personen til å bli sett ned på av folk som ikke kjenner han? Det er helt greit å fortelle slike historier, men for Guds skyld; IKKE fest et navn og annen informasjon til historien som kan gjøre stor skade for en person, og det etter 10 år! Bare noe å tenke over til neste gang.

Hvorfor skal de skyldige dekkes? Jeg føler så med deg og skjønner godt at du ikke turte holde talen, og at du fortsatt reagerer i etterkant når du tenker tilbake på det. Det er sant så langt jeg opplever at ingen kvinner virker å ha noen problemer med at man er homse.

..

Fastlegen din skal kunne henvise deg til noen med riktig erfaring og kunnskap om dette. Når det gjelder det å ha trekantforhold så vil det nok være avgjørende hvor flinke dere er til å snakke åpent om sex, følelser og ikke minst hvor trygge dere er på hverandre.

Å hate seg selv for noe man gjør høres ikke bra ut. I tillegg til skam, skyldfølelse og ikke minst frykt for fordømmelse fra andre gjør dette til en uholdbar situasjon som bare du kan gjøre noe med. Du kan gjerne ta kontakt med Helseutvalget hvor du kan få tre gratis timer med veiledning.

Her vil vi sammen komme frem til hva neste grep i din situasjon kan være. Vi har taushetsplikt og du kan ringe, chatte eller avtale en-tll-en samtale med en av våre ansatte.

Hilsen Therese treffe noen Innsendt av: Anonym hei jeg kom ut av skapet for en liten stund siden og vil gjerne treffe noen andre gutter som liker gutter. Hvis du bor i nærheten av Oslo så kanskje du har lyst til å komme på nettverkstreffet som youchat og Uteseksjonen arrangerer førstkommende lørdag? Dette er en bra mulighet for deg til å bli kjent med andre gutter som liker gutter.

Vi skal bli kjent med oss selv og hverandre, og ha det hyggelig sammen - kanskje går du herfra med en ny venn? Det er helt gratis å være med! Vi er sammen en lørdag, og du vil få mat og drikke her.

Fyll ut dette påmeldingsskjemaet: Hilsen Helena og Therese Married Innsendt av: I go to straight pubs to get laid and in gay bars never! Why are married men so much better in bed and in conversation? On the other hand, bringing the subject up something is in your mind in my way of seeing it - reading your message makes me think about selfimage and beliefs around your personal self. Gay and lesbian health Norway Helseutvalget can offer you up to 3 sessions where we sort out differnet aspects in life that can bother us or stop us from living the life that we desire.

You can contact Gay and lesbian health Norway on the phone: Anonym hei, kompisene mine tar ofte mdma når vi er ute på byen. Hvor farlig er det egentlig? Mdma er et stoff som kan både betegnes som sentralstimulerende og hallusinogent. Dette sier noe om den ønskede effekten når man tar stoffet. En kan føle seg våken og kvikk og føle at sansene forsterkes. Hvis du tar mdma ute på byen har du imidlertid veldig liten kontroll over hva innholdet egentlig er.

Dette kan føre til at rusen vil kunne oppleves svært forskjellig. I tillegg vil også virkningen kunne variere veldig fra person til person.

I mdma-rus kan en oppleve forvirring - og dette kan for mange oppleves svært skremmende. Redsel og ubehagelige følelser kan oppstå og dette kan for noen få konsekvenser i ettertid.

Ved bruk av mdma vil de fleste oppleve en nedtur etter at den største ruseffekten er over. Da vil mange føle seg deprimerte og slitne. Du spør om bruk av mdma er farlig, og det en kan si er at det påvirker nervecellene etter kortttidsbruk. Etter lengre tids bruk kan bruk av mdma føre til angstplager, depresjon og vrangforestillinger. Hvis du ønsker å snakke med noen om ditt forhold til rus ta gjerne kontakt med Uteseksjonen i Oslo på tlf: Hilsen Helena Innsendt av: Anonym jeg syns det er mye lettere å bli kjent med folk når jeg drikker.

Det er så lett for dere å bare si at det ikke er bra å drikke osv. For meg funker det ihvertfall. Mange opplever at alkohol gjør det lettere å slappe av og tørre å være sosial.

Dette sier du også, at du synes det fungere godt. Noe du kanskje likevel skal tenke over i forhold til dette er i hvor stor grad bygger ditt sosiale liv seg på at alkoholen er tilstede? Hvis du i sosiale sammenhenger opplever at du trenger alkohol for å yte ditt beste, kan det bli upraktisk. Dette kan det da være lurt å være både vant til og eventuelt øve litt på.

I forhold til dette kan du også tenke over om alkohol er en sentral del i alle dine sosiale aktiviteter. Er det det, vil du nok oppleve at det blir enda vanskeligere å opptre i sosiale lag uten alkoholen tilstede. Det kan også være nyttig å ha relasjoner som foregår utenfor utelivsarenaene, eller fester. Hvis du har det vanskelig, eller trenger å snakke med noen vil disse relasjonene være viktige å ha. Et tips kan være å snakke med vennene dine om deres forhold til alkohol, og eventuelt å foreslå at dere skal gjøre noe uten å drikke en gang.

Hilsen Helena og Therese? Anonym Hva er Perspektiv? Hilsen Helena gay Innsendt av: Anonym Må jeg være gay for å komme? Du er veldig velkommen til å delta! Hilsen Helena og Therese skinnklær Innsendt av: Anonym er det gammeldags å ha sex i skinnklær eller hva?

Hvorvidt sex i skinnklær er gammeldags eller ikke har ikke vi noe svar på. Det er vel ingen andre enn deg som trenger å mene noe om det? Hilsen Therese og Helena: Dere skrev noe om treff førstkommende lørdag, kan ikke en annen der inne avsløre en som er "skjult"? Gruppelederne har taushetsplikt, og vi oppfordrer alltid deltakerne til å la det som kommer frem på seminaret forbli i gruppa.

Det er med andre ord ikke greit å snakke om andres historier utenfor seminaret, eller å "avsløre" hvem de andre deltakerne er. Dette vil gjelde for alle deltakerne, uansett hva det er man deler. Vi håper at du melder deg på! Hilsen Helena og Therese Trenger tips Innsendt av: Gutt 21 Jeg er ikke veldig utadvendt. Har vanskelig for å komme i kontakt med andre homoer.. Hater London og typiske homobarer. Hilsen Therese og Helena Trans og dating.

Anonym Hei Jeg er en trans kvinne som har begynt å date igjen. Jeg er litt nervøs for hva som kan skje når det kommer fram at jeg er trans.

Har dere noen gode råd? Et råd kan være å være åpen om hvem du er allerede fra starten av. På den måten unngår du ubehagelige situasjoner når du allerede har innledet en relasjon til noen. Hvordan syns du det høres ut? Ta gjerne kontakt på youchat for å snakke mere om dette. Chatten er online hver mandag og torsdag mellom Hilsen Therese Dumt Innsendt av: Alt i fra 0 - år? Hilsen Helena og Therese lesbisk eller bifil?

Jeg har vært forvirret et par år nå, det begynte vel da jeg var 17 er nå 22 , og interessen for jenter har stadig økt. Jeg har vel endelig insett at jeg liker jenter, og ser for meg forhold og barn med en kvinne i fremtiden.

Noe jeg ikke helt klarer å se for meg med menn. It just feels wrong. Det føles feil å være sammen med menn, men likevel hender det et av og til når jeg er ute, at jeg drar med meg noen mannebein hjem. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjør dette, da jeg vet at når klærene havner på gulvet så blir det aldri bra. Det er gjerne noen menn jeg syns er kjekke og attraktive, og sexen har vært helt greit et par ganger.

Så er jeg bifil men ikke har truffet en mann som er "riktig" for meg? Siden jeg drasser dem med meg hjem fra byn? Eller er jeg bare lesbisk i fornektelse, og ikke tørr å "hive meg ut til jentene" og heller går for det "trygge" siden jeg har mer erfaring med menn?

Aller helst vil jeg jo treffe en jente, men det er litt skummelt: Men hjertet mitt banker fort. Jeg retter blikket mot guttene, men jeg tør fortsatt ikke å se han skumleste i øynene. Dessverre har jeg aldri knyttet noe særlig bånd med dere. Jeg har ofte følt meg annerledes, at jeg aldri helt passet inn hos dere. Det finnes veldig mange snille gutter i klassen, men dessverre har jeg opplevd å bli mobbet av noen av dere. Jeg har ikke turt å si det høyt, men jeg er faktisk redd for noen av dere.

Dere har brukt ord som homse og jævla homo og hver gang jeg hører disse ordene stikker det i mangen min.

Stemmen min knekker sammen og jeg begynner å gråte. Stilt meg til veggs og vært ubehagelig mot meg, for å prøve å bevise at dere er bedre og større enn meg. Jeg er lei av å vite om skoledagen min skal bli bra eller dårlig.

At dere ikke brukte tiden på å se ned på meg, men heller prøvde å bli kjent med meg. Som den personen jeg er, ikke han gutten i klassen alle tror er homo. For ja, jeg tror faktisk jeg er homofil, men jeg er og har alltid vært Joakim. Det er helt stille i kantina, jeg ser på han ene i gjengen med tårer i øynene, går av scenen og setter meg på plassen min. Mats og Siri skal holde tale. Han så på meg og ga meg et sleipt smil. Jeg ser han såvidt i øynene tilbake. Jeg puster dypt ut og innser at jeg ikke holdt talen min likevel.

Det var bare en tanke. Mats og Siri går opp på scenen og holder talen. Jeg satt igjen med verdens største klump i halsen. Nesten ti år etter så tenker jeg fortsatt på dette, at jeg aldri turte å holde talen og se han inn i øynene. Jeg vet ikke hvor mye tid jeg har sett for meg dette øyeblikket i hodet mitt, om og om igjen når jeg sitter på bussen.

Hvor mye jeg angrer på at jeg ikke bare reiste meg opp og holdt den talen. Jeg har formulert den så mange ganger i hodet mitt at jeg nå kan den utenatt. Kroppen min skjelver og jeg har faktisk sittet her og grått når jeg skrev dette innlegget.

Dette har jeg aldri delt før og jeg kjenner så godt nå på følelsen jeg satt med i kantina den dagen. At jeg lenge la lokk på følelsene mine og tenkt at de ikke var så ille… For det var vel ikke så ille å bli kalt jævla homse og å bli definert som homo hele tiden.

For jeg hadde det jo også veldig bra, en fin barndom, en utrolig støttende familie og mange flotte venner. At hvis jeg forteller dette så fremstår jeg som svak og sytete. Men i går klarte jeg bare ikke å slutte å tenke på det, jeg var egentlig mest lei meg, men så takknemlig for at noen tørr å snakke om det temaet. Så jeg vil bare avslutte med å gi en stor takk til Gisle, det høres så klisje ut, men i går fikk jeg øynene opp og var for første gang på lenge ærlig med meg selv om noe jeg egentlig har slitt med lenge.

Jeg heier på deg og jeg gleder meg masse til serien som kommer til høsten. Vi trenger rollemodeller som deg. I dag er forresten kvinnedagen. Takk til alle kvinnene jeg kjenner. Ikke en eneste kvinne har hatt noe som helst problem med at jeg er skeiv.

Jeg digger dere alle sammen. Kjempetøft av deg å skrive et slikt innlegg — det er det ikke alle som hadde turt. Du legger ut navn og skole, og direkte henger noen ut på Internett.

Det er heller absolutt ikke greit, burde ikke du lært fra det du opplevde på ungdomsskolen og skjønt at slik atferd og handlinger ikke er greit, og faktisk kun sårer den andre? Dette er 10 år siden, folk kan forandre seg. Hva ønsker du egentlig å oppnå med dette? Å få denne personen til å bli sett ned på av folk som ikke kjenner han? Det er helt greit å fortelle slike historier, men for Guds skyld; IKKE fest et navn og annen informasjon til historien som kan gjøre stor skade for en person, og det etter 10 år!

Bare noe å tenke over til neste gang. Hvorfor skal de skyldige dekkes? Jeg føler så med deg og skjønner godt at du ikke turte holde talen, og at du fortsatt reagerer i etterkant når du tenker tilbake på det.

Det er sant så langt jeg opplever at ingen kvinner virker å ha noen problemer med at man er homse.

DEILIGE PUPPER ESCORTE EU BØSSE

Chat med gutter for homo you Tema om rus og nettverk vil også være sentrale denne dagen. Når er du på ditt beste? Fastlegen din skal kunne henvise deg til noen med riktig erfaring og kunnskap om dette. Er du fornøyd med hverdagen din? Perspektiv er en gruppe frivillige ungdommer som er initiert av Uteseksjonen i Oslo.

LONDON HOMOSEKSUELL DATING POLISH SINGLES